onsdag 28 oktober 2009

Har varit på JUMBO idag, det är en jätterolig grekisk affär i Sofia sär man kan gå HUR länge som helst och det finns mycket fint att lägga pengarna på. De har leksaker i mängd, smycken och hårgrejor, kläder, sportgrejor, pennor, sudd och pysselgrejor, vasar och prydnadssaker, köksgrejor... Jag och Lillebror tillbringade förmiddagen i denna jättestora affär, och det vi först och främst var ute efter att köpa var något fint till Storasyster som snart fyller år - och vi hittade en massa fint. Var än Lillebror tittade så sa han "Den vill hon nog ha, detta kan vi köpa till henne" (fast han skulle nog själv också vilja ha mycket från de rosa hyllorna med Barbiesaker)... Vi hittade även en intressant present till kusinen som snart fyller år, det kommer ett paket på posten så småning om...
Idag passade det så bra att ta förmiddagen till att shoppa, Majas mamma hämtade Storasyster, Storebror är på teaterskola och Lillebror var på ett strålande humör redan klockan 7 i morses. Han var glad hela tiden i affären också, men i bilen somnade han med sin kexchoklad i handen.. och nu sover han gott i sängen.
Det är fint väder ute idag, ska nog ut och plantera lite efter att jag hämtat Storasyster hos kompisen och innan jag har pianolektion med en flicka. Manne predikar på mötet ikväll, men vi stannar nog hemma idag.

Inga kommentarer: