söndag 6 september 2009

Lyckan att hoppa i vattenpölar!

Efter att det regnat hela natten och hela dagen, så fanns det rikligt med vattenpölar på vår gata nu i kväll. Lillebror tog på sej gummistövlar och hoppade och sprang på alla tänkbara sätt i alla pölar medans Storasyster glatt plöjde genom dem med cykeln i en rasande hastighet.... Så härligt!!! Nu är tvättmaskinen full av kläder och badbaljan är full av lortiga barn och badleksaker, det är väl så det ska vara när det börjar bli höst?

Annars har det varit en söndag med fullt program, vi var tidigare på mötet och stod i dörren och hälsade alla välkomna, var med på sönddagsskolan, efteråt hade vi lunch med några Nigerianer på KFC, och när vi kom hem hade jag engelskalektion med mina privatelever...

Imorgon blir det förhoppningsvis en lugn hemmadag, min bil är på lagning och det ska bli regn, så då kanske man kan få något gjort här hemma, det enda inplanerade är föräldramöte på skolan på kvällen för min blivande lilla "etta"... Och så kommer Storebror hem på kvällen, DET blir dagens höjdpunkt!!! Ska bli så kul att få ha honom hemma igen!

Inga kommentarer: