söndag 23 november 2008

En stilla, solig och kall sondag morgon

Sa vackert, kunde inte lata bli att tassa ut pa balkongen och fota lite tidigt i morses... 7 minusgrader och sa klart vader, de snotackta topparna pa Balkanbergen i oster syns sa tydligt...









5 kommentarer:

Kristin sa...

Oj, du hade skrivit så mycket sedan sist jag tittade in...så nu fastnade jag här ett tag ;) Roligt med födelsedag, namnsdagar och kalas!!!

Och OJ viket väder ni har!! Förra gången jag tittade in, ja, det var ju inte så många dagar sedan...då var det ju sol och "sommarvarme" - och nu 7 minus och massor av snö!! Inte ens här i småland har vi så kallt och så mycket snö! LIte vitt har vi, och vi hade väl nästan en minus grad i dag... och massor av sol!

Kul att du började blogga, så man har lite koll på er :)!!

bullegarien sa...

Jooo, vi har kallt.... I morses var det minus 15.... sno och isigt... Kaminen i vardagsrummet varmer gott!!!!
Jag brukar kika in lite da och da hos dej, sa kul att se barnen...
Kram!

Fru Gustafsson sa...

Hej! Jag hittade din blogg! :) Jag får titta mer på den en annan gång, för här ska det förberedas barnkalas.
Ha en fin dag!

Makena sa...

Hej! Hittade hit via Ann-Cristin :)
Tänk va bra det är med bloggvärlden...man hittar alla möjliga här ute i syberspace :)Så stora dina barn är då! Tiden flyger. Vi har ju 4 stycken nu och så är jag dagmamma till ett par till :)Har inte hunnit kolla igenom bloggen än...men ska läsa mer vid tillfälle.

Kram Maria (Anthons fru)

Camilla sa...

Hej i Bulgarien! Nu har även vi i Råda hittat er. Vad mycket snö ni har! Härligt! Vilka glada, fina bilder. Kul att få lite inblick i er vardag. Saknar dock bilder på de utlovade bullarna!:) Kram Camilla och Kerstin