fredag 6 augusti 2010

Tillbaka i Bulgarien

Sitter och dricker morgonkaffe i skuggan på en 30-gradig balkong i ett rofyllt Bankya. Resten av familjen ligger fortfarande och sover, men jag vaknade tidigt och gick ut på en härlig prommenad med hunden.

Vi har haft en härlig semester i Sverige, men nu känns det bra att vara tillbaka i Bulgarien. Resan hem igår gick fint, efter ett kort stopp på Sveriges största godisaffär så lämnade min syster av oss på Arlanda, planen gick i tid, efter bytet i Wien kom vi fram till Sofia vid 23-tiden där en kompis väntade på oss och körde oss hem.

När vi flög över Sofia såg vi från luften den upplysta fotbollsstadion där gårdagens fotbollsmatch mellan Sofialaget Levski och svenska Kalmar, den slutade ju bra... För den fotbollsintresserade kan man se alla de bulgariska målen här:
http://eurorivals.net/levski-sofia:kalmar-ff-highlights-goals-video_20100806.html

Har varit ute en sväng i trädgården, allt har växt och växt, lummigt och grönt överallt, men man behöver nog ta en stund och rensa lite ogräs mm... Är så tacksam till tjejen som bott här under vår semester, hon har tagit så bra hand om hund, blommor och hus, det är underbart att ha en så stabil person som man kan lita på!

Vi har verkligen haft en härlig semester, det var så härligt att vara tillsammans med familj, släkt och vänner, att få njuta av lite svensk sommar (mest 18 grader och regn...), vacker natur, gooood mat, och att vara tillsammans med min man och våra barn och ta det lugnt och vila upp oss.

Ska lägga upp lite foton så småningom...

Inga kommentarer: