söndag 8 augusti 2010

Söndag

Söndag, en härlig dag. Söndag mornarna är förstås alltid lite intensiva då alla springer på varandra och har lite bråttom, barnen har lite svårt att vakna, mannen ska ut och gå med hunden, Lillebror vill inte ha på sej kläderna jag lagt fram, standardfrukosten på söndagar är alltid varma mackor med fetaost och ost, och så iväg på möte, mannen ansvarade för pålysningar och nattvard, och jag för söndagsskolan.
Sedan åt vi en god lunch på en pizzeria tillsammans med goda vänner - bulgarer som är bosatta in London men nu är hemma på semester, alltid lika roligt att träffa dem.
Väl hemma efter en styrkande kaffetår (kvavt oc hett idag) så hade jag kraft till en långpromenad med hunden, skönt att sträcka på benen och samtidigt njuta av vacker natur och vila öronen lite. Hade en trevlig pratstund med en trevlig fåraherde som var ute på fälten med sina getter. På kvällen var det dax för lite trädgårdsarbete tills morgondagens 11-årskalas (Storebror fyllde ju när vi var i Sverige, men nu ska han fira med sina bulgariska kompisar). Nu är barnen nyduschade och "nästan" lagda, och jag och mannen ska äta lite god mat ute på balkongen...
En liten bild från Sverige:

Inga kommentarer: