lördag 20 mars 2010

Vår i luften

Nu är barnen äntligen i säng efter att ha varit ute och lekt hela dagen, dunken, kojor, inlines... De har bara njutit av att vara ute. Lillebror och Storasyster har ägnat stor del av dagen med snösmältning, dvs bära snö från skuggiga delar av trädgården till solen, så att det smälter fortare... De har också gjort koja och lekt ute med dockor och dockvagnar. Storebror var med kompisar och åkte rullskridskor, men senare på em strålade alla barn tillsammans och lekte dunken mm i vår trädgård. Härligt med alla barn som springer och leker, yra av vårvädret.

Jag har också passat på att njuta, solat, fått fräknar, vi åt lunch ute på balkongen, jag har påtat lite i trädgården, påskliljorna börjar titta upp nu och syrenerna och forsytia har små knoppar, krokus och primula blommar. Tänk att så fort solen tittar fram börjar allt växa, vilken växtkraft!!! Var ute på en långpromenad med hunden, härligt.
Ja, vi har varit aktiva också idag, i morses hade jag engelskalektion med mina små elever, Storebror var på mattetävling (!) på skolan, mannen har handlat och nu i kväll städade vi hela huset.
Nu ska det bli skönt att snart komma i säng!!!
Har fotat, men bilderna kommer senare, har inte överfört dem till datorn än...

Inga kommentarer: