torsdag 5 november 2009

Kväll - igen. Det är kvällarna som jag hinner sitta lite framför datorn. När allt är lugnt och barnen lagt sej. Torsdagskvällarna är lite speciella, för oss är det början på helgen, eftersom mannen är ledig på fredagar. Så ikväll har vi ätit pizza, gott, brukar alltid göra med fetaost och ost och tomat, enkelt och jättegott! Nu sover barnen, mannen tittar på fotboll och jag hamnade framför laptopen...
Storasyster har varit ledig idag, alla förstaklassare har två dagars lov den här veckan. Och det är de värda. Så som de skriver och räknar varje dag så kan det vara skönt med lite ledigt.
Nästa vecka kanske det också blir lov, "influensalov", flera skolor har redan stängt i Sofia... Alla runt omkring är oroliga och pratar bara om sjukdomar, vad skulle vi göra i såna här situationer om vi inte hade Jesus? Han är alltid med oss och bär oss genom allting!!!
Har just städat upp efter en hantverkare, vi har börjat renovera lilla toan, det blir dammigt och rörigt överallt, verktyg och kakelplattor i korridoren, alla skor ute i trappuppgången i en hög, alla jackor i en säng i Storebrors rum, men det blir nog fint när allt är klart. Vi hittade så fina klinkers som vi fastnade för, jag och mannen, träimiterat på väggarna och mörkt brunt svart på golvet... En kompis hjälper oss, och han gör det till ett bra pris, så hela renoveringen kommer inte kosta så mycket. Imorgon kommer en annan kompis och skall hjälpa oss lägga in laminat i korridoren... Så fantastiska vänner vi har, de hjälper oss med så mycket!
Annars, idag var jag och de två minsta först på dagis, och sen på prommenad i det soliga vädret, 15-20 grader och strålande sol.... jämfört med snö och kyla i förrgår... Det är härligt när det är lite mildare, och lite sol är ju aldrig fel!

Inga kommentarer: